.

Werkwijze

Werkwijze

De aanpak is gebaseerd op de methode-Mensendieck. Deze is gericht op het bewust maken van houding en bewegingssituaties in het dagelijks leven. Dit houdt in dat oefeningen en houding- en bewegingsadviezen geïntegreerd worden in de dagelijks activiteiten, op het werk en thuis.

De trainingen en diensten die Monique Haarmans aanbiedt, worden gekleurd door ervaringen in en enthousiasme voor het vak, met veel persoonlijke aandacht voor iedere werknemer. Vanuit haar kennis als bewegingsspecialist en expertise is zij een belangrijke schakel tussen werknemer, werkgever en arbodiensten. Zij is op de hoogte van de Arbowet en de regelgeving voor uw branche, en is graag uw arbeidsdeskundige voor een goed arbobeleid.

Vind u het belangrijk dat uw werknemers duurzaam inzetbaar zijn, en streeft u naar een gezonde werkplek?
Dan kan Mensarbo u hiermee ondersteunen en van dienst zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0648 945 061.

Monique Haarmans behaalt tweede plaats in de categorie “de door de klant meest gewaardeerde oefentherapeut” tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018.
> LEES MEER

MONIQUE HAARMANS QUALIVIEW 01